mercoledì 24 novembre 2010

What I would put on my Xmas table ...

Hello!
Today I'd like to show some new miniatures I've done this week. They're not strictly about Christmas, but they could perfectly fit on a Christmas table, or at least on my Christmas table!
Ecco alcune miniature nuove che ho fatto questa settimana. Non sono strettamente natalizie, ma secondo me starebbero benissimo sulla tavola di Natale.

To start the dinner, I'd choose a simple plate of fresh shrimps with salad, olive oil and a slice of lemon to add that final touch of taste.
Per iniziare sceglierei un semplice piatto di gamberi, con un po' di insalata fresca, olio d'oliva e una fettina di limone che esalti il sapore.

I think everybody knows where I learnt to make miniature shrimps. I'm talking about Angie Scarr and her beautiful books, which show the perfect technique to make realistic shrimps.
Tutti sanno dove si può imparare a fare gamberi in miniatura così realistici. Sto parlando di Angie Scarr e dei suoi libri che mostrano la tecnica perfetta per raggiungere un ottimo risultato.



Then I'd go on with a deliciouse italian traditional dish: lasagne alla bolognese.
What makes this dish so irresistible is the balance of cheese, tomato sauce, meat and pasta all perfectly mixed together.
Per proseguire, un bel piatto di lasagne. Direi che non c'è niente da aggiungere: irresistibili!

As a dessert, cream puffs, or choux pastry, with a hot caramel sauce on top, on a white ceramic dish with a gold ribbon as a decoration.
Come dessert, bignè alla cream ricoperti da una colata di caramello caldo, serviti su un piatto di ceramica decorato con un nastrino d'oro.


Ok, these were my new miniatures, I hope you liked them they're all available on my Etsy shop in case you liked them very very much! www.etsy.com/shop/miniacquoline See you very soon, I have to show you lots and lots of Christmas miniatures!
ByeBye,
Natalia




1 commento:

  1. Un menú ideal y muy completo.
    He visitado las anteriores entradas y veo que trabajas muy bien los alimentos.
    Me encantan.
    Besos Clara

    RispondiElimina